Të gjitha mesazhet Mesazhe

发表评论

电子邮件地址不会被公开。

Radio Ejani FM 106

Tiranë-Durrës

Më 1 korrik 2013 filloi transmetimi i emisioneve 18-orëshe në gjuhën shqipe në FM106 MHz në Tiranë dhe Durrës të Radios “Ejani” nga CRI Shqip.

Synojmë t’i ofrojmë publikut shqiptar muzikën më moderne, lajmet më të freskëta dhe informacione të pasura e interesante.

CRI Shqip është seksion i Radios së Jashtme të Kinës (RJK) që ka ofruar shërbime radiofonike qysh nga 6 qershori 1969 në valë të shkurtra dhe të mesme për shqipfolësit nëpër botë.

Faqja e internetit të CRI Shqip “albanian.cri.cn”, që nisi në dhjetor të vitit 2003 si pjesë e “CRI online”, është një multumedia që integron lajme, fotoreportazhe, materiale audio-vizive dhe gazetën digjitale në një të tërë.

Kontakt

E-mail: crialb@163.com

Telefon:0086-10-68892306